Leerling vakman GWW/Grondwerker (m/v)

Gebr. Beentjes GWW BV in Uitgeest, onderdeel van de Beentjes Bouwgroep,  is al 60 jaar een gerenommeerd bedrijf in de regio dat zich toelegt op het ontwerpen en uitvoeren van werken in de grond-, weg- en waterbouw. Met ruim 50 medewerkers werken wij aan diverse projecten in met name Noord- en Zuid-Holland.

Ik wil solliciteren

Wat hebben wij jou te bieden?

Bij Gebr. Beentjes geloven wij dat gelukkige medewerkers beter presteren. Een leuke werkomgeving en goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan jouw werkplezier:

  • Gezellige werksfeer met bijeenkomsten, diverse uitjes en bijzonder leuke collega’s;
  • Korte lijnen, veel kennis en vakmanschap;
  • Ruimte voor eigen initiatief, kennisuitwisseling en persoonlijke groei, zowel binnen je functie als middels opleidingen;

Wat ga je bij ons doen?

Je werkt mee aan het maken en onderhouden van wegen, waterwegen en kades, rioleringen en bestratingen. Dat doe je samen met ervaren collega’s. Zij maken je wegwijs op de bouwplaats en begeleiden je zodat jij praktijkervaring kunt opdoen.

Je werkt op steeds weer andere projecten, klein en groot, soms middenin de stad en een andere keer weer afgelegen in de polder. Je werk is steeds anders door verschillende werkomgevingen, materialen en machines.

Wat breng je mee?

Als leerling vakman GWW begin je aan een leer-/ werktraject van twee jaar. Samen met ervaren collega’s werk je mee aan grote en kleine projecten van Gebr. Beentjes GWW én je haalt tegelijkertijd een erkend MBO-diploma bij SPG.

Je houdt van aanpakken en wilt vooruit met je werk. Je werkt netjes en volgens een plan, je lost problemen op en denkt na over verbeteringen. Heb je nog geen VCA-diploma? Ook deze behaal je tijdens je opleiding.

Spreekt deze mooie functie je aan?

Stuur je reactie naar Ilse Danhoff, Manager HR: idanhoff@beentjesbouwgroep.nl
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Frans Beentjes (0251) 31 31 33

  • Hidden
  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
    pdf, doc, docx

Bezoek- en postadres
Geesterweg 6
1911 NB Uitgeest

Contact
Bel 0251 – 313 133
info@beentjesgww.nl